Gratis gå-hjem-møde for iværksættere

Er du nystartet selvstændig eller går du rundt med opstartsdrømme?

Som ny iværksætter er der mange ting, man skal holde styr på. Døssing og Partnere inviterer derfor til GÅ-HJEM-MØDE, hvor vi klæder dig på med gode råd og vejledning - så du kommer godt fra start med din nye virksomhed.

Registrerede revisorer og partnere hos Døssing & Partnere, Morten Rasmussen & Jeanette Møller Vetlov, vil på kurset bl.a. gennemgå disse områder, som er vigtige at tage stilling til som nystartet iværksætter:

  • Valg af virksomhedstype
  • Hvad kan jeg få af fradrag?
  • Hvordan styrer jeg skat og moms?
  • Bogholderi

Dernæst vil en repræsentant fra Danske Bank orientere om deres rolle inden for iværksætteri og fortælle om bankens tiltag, som kan hjælpe iværksættere godt på vej (rådgivning, App’s mv.)

Efter oplæggene vil der være mulighed for at stille spørgsmål til oplægsholderne ifm. lidt mad og drikke.

Pris: Gratis

Tid: Onsdag d. 13. juni 2018 kl. 17.00-19.00

Sted: Døssing & Partnere, Roskildevej 12A, 3400 Hillerød

Tilmelding til: iv@dossing.dk eller telefon 4824 7314

Bemærk: Vi tildeler pladserne efter først-til-mølle princippet og tilmelding er derfor nødvendig. Begrænset antal pladser.

Hvis du mod forventning bliver forhindret i at deltage, efter du har tilmeldt dig, beder vi dig venligst melde afbud til iv@dossing.dk, så en anden kan få glæde af din plads.

Udgivet 03/05/2018

Book møde

Efter et møde med dig, hvor vi lærer hinanden at kende og gennemgår din situation og ønsker, kan vi varetage os alt det praktiske.
Book et møde
Døssing & Partnere © 2021
CVR.: 42491748