Advisory Board

Få hjælp til at finde de rette boardmedlemmer

Hos Døssing & Partnere mødes vi løbende med kompetente personer der kan bidrage i dit Advisory Board. Dette gør vi for at kunne hjælpe dig med den rigtige sammensætning.

Hvis du har interesse i at komme i kontakt til potentielle Advisory-Board-kandidater (som du kan læse om under billedet) er du velkommen til at kontakte Anders Nyberg, Partner.

For at styrke kompetencerne inden for det at være en del af et Advisory Board, har vi også iværksat en møderække for Advisory-Board-Medlemmer. Her mødes vi i et fortroligt rum, hvor vi udveksler erfaring og giver sparring til hinanden.
For yderligere information kan du kontakte mødeleder og PA Tino Jønsson på mail tjo@dossing.dk

A)
Jeg har lang erfaring som iværksætter indenfor software med produktudvikling som primært fokus. Jeg har både prøvet at give og modtage investor-finansiering. Jeg brænder for at finde enkle løsninger på komplicerede problemer.

B)
Jeg tilbyder tillidsbaseret rådgivning med bred forretningsforståelse. Med speciale inden for salg, arbejder jeg, fra det strategiske niveau til hands on. Min passion er, at hjælpe dig og din organisation med at vækste, positionere og differentiere sig, i et marked i forandring og med høj konkurrence.

C)
Jeg har solid erfaring som selvstændig, som HR-forretningspartner og ledelsesrådgiver for små- og mellemstore virksomheder. Nøgleordene er Kommunikation, Mennesker, Udvikling og Forretning, og du kan bruge mig som en sparringspartner, der kan se styrker og udfordringer ved en organisation og dens mennesker, og som kan finde løsninger, så forretningen kan udvikle sig.

D)
Med over 15 års erfaring, og har kompetencer indenfor:
Finde og løse en virksomheds behov indenfor vurdering og styring af risici
Strategi og salg
Mandskabsbehandling og ledelse

E)
Jeg er erhvervsmægler med mange års salgserfaring samt en kritisk og konstruktiv tilgang til opgaver, hvor jeg ofte benytter mit store netværk til at løse opgaven.

F)
Jeg har 20 års erfaring og kompetencer indenfor følgende områder:
Udfordre dagligt drift og ledelse af ejer- ledet virksomheder, særligt teknisk tunge.
Udvikling / strategi
Automatisering/ digitalisering 
Effektivisering 

Book møde

Efter et møde med dig, hvor vi lærer hinanden at kende og gennemgår din situation og ønsker, kan vi varetage os alt det praktiske.
Book et møde
Idégrundlaget for revisorvirksomheden
Døssing & Partnere er at drive en godkendt revisorvirksomhed, der leverer kvalitetsydelser til kunderne til konkurrencedygtige priser.

Kontakt

4824 7314
dossing@dossing.dk
Roskildevej 12A
3400 Hillerød
Google Maps
Døssing & Partnere © 2021
CVR.: 42491748