Advisory Board

Få hjælp til at finde din rette løsning

Partnerne Anders Nyberg og Michael Nielsen, har sammen med vores vækstansvarlige Tino Jønsson, stor erfaring med deltagelse i Advisory Board.
De har alle mange års erfaring med deltagelse i AB og ved hvordan et effektivt Advisory Board bør sammensættes.

Kontakt os hvis du ønsker sparring om hvordan dit AB skal sammensættes- og mangler du kvalificerede boardmedlemmer, kan vi også bidrage med kontakt til potentielle medlemmer til dit Board.

Både Anders, Michael og Tino afholder løbende sparringsmøder sammen med andre erfarne boardmedlemmer, her udveksles der erfaringer og gives fortrolig sparring.

I vores rejse på at støtte virksomheder der ønsker et Advisory Board, har vi i stil med ovennævnte også dannes et fortroligt rum, hvor vi klæder kommende potentielle Advisory Board medlemmer på.

For at støtte yderligere, sætter vi også Tino Jønsson´ erfaringer i spil. Tino har gennem de seneste 20 år haft tre Advisory Board tilknyttet tidligere ansættelsesforhold, deltaget som boardmedlem i syv virksomheder og her foruden, også været mødeleder i en lang række Advisory Board og møder generelt.

Et Advisory Board er det samme som en bestyrelse, bortset fra, at bestyrelsen har en lovbestemt magt i aktie- og anpartsselskaber og har et økonomisk og juridisk medansvar og en tilsynspligt i virksomheden.
Det har et AB ikke.

Et Advisory Board kan sagtens bidrage til vækst og sparring i din virksomhed og et AB kan samtidigt være mere ”behageligt” for både deltagerne og for ejerlederen, da et Advisory Boardet netop ikke har magt og ansvar.
Aflønningen bør derfor principielt være billigere end at have en Bestyrelse.

Hvis et af følgende fire områder har din interesse, er du velkommen til at kontakte os.

  • Jeg overvejer at anskaffe mig et Advisory Board og ønsker et fortroligt møde om dette.
  • Jeg kunne være interesseret i, at have en erfaren mødeleder til at udarbejde og overholde agendaen på mine møder.
  • Jeg er et erfarent Advisory Board-medlem og ønsker at bidrage i flere AB.
  • Jeg har ingen erfaring i at være i et Advisory Board, men mange års erhvervserfaring og ønsker på sigt, at være en del af et Advisory Board.

Book møde

Efter et møde med dig, hvor vi lærer hinanden at kende og gennemgår din situation og ønsker, kan vi varetage os alt det praktiske.
Book et møde
Idégrundlaget for revisorvirksomheden
Døssing & Partnere er at drive en godkendt revisorvirksomhed, der leverer kvalitetsydelser til kunderne til konkurrencedygtige priser.

Kontakt

4824 7314
[email protected]
Roskildevej 12A
3400 Hillerød
Google Maps
Døssing & Partnere © 2020
CVR.: 42491748 
X