Fra 1. september 2024 hedder vi Beierholm

Vi er glade for at kunne fortælle, at Døssing & Partnere nu bliver en del af Beierholm. 

Hvad betyder det for dig som kunde?
Det betyder først og fremmest, at du opretholder en stærk og loyal samarbejdspartner i det daglige. Du vil fortsat blive betjent og rådgivet af de samme medarbejdere fra vores kontor i Hillerød.

Derudover vil vi kunne trække på et stærkt bagland af specialister med et ufravigeligt fokus på mindre og mellemstore virksomheder. Beierholm har Danmarks største skatteafdeling med fokus på netop dette segment, og har særlige kompetencer inden for blandt andet forretningsudvikling, bæredygtighed, digitalisering og outsourcing målrettet mindre og mellemstore virksomheder. Som kunde vil du derfor få det bedste fra to verdener.

Vi sikrer dit behov for nærværende og lokal rådgivning
Hos Døssing & Partnere lægger vi stor vægt på at yde nærværende rådgivning, der er lokalt forankret – men som samtidig har et bredt udsyn. Ved at indtræde i Beierholm fremtidssikrer vi vores samarbejde, så du også fremadrettet har en samarbejdspartner, der altid er tæt på, og samtidig har de nødvendige kompetencer til at understøtte udviklingen af din virksomhed.

Beierholm er desuden en virksomhed, der tilbyder stærke rådgivningsydelser og værktøjer tilpasset mindre og mellemstore virksomheder, så du blandt andet kan høste digitaliseringens fordele gennem forenkling af bogholderi og økonomistyring, og mulighed for hel eller delvis outsourcing af økonomifunktionen. Og så er der herudover en lang række spændende ydelser og services, som vi glæder os til at fortælle mere om inden for kort tid.

Det gør alt sammen, at Beierholm er den helt rigtige samarbejdspartner for os, og vi glæder os til fremtidens opgaver.

Beierholms værdier ligner vores
Vores valg af Beierholm som fremtidens samarbejdspartner er sket efter grundige overvejelser. Ikke alene er kvalifikationer og kompetencer i top hos Beierholm, men også de bløde værdier såsom et positivt menneskesyn, en god, personlig betjening af kunder og støtte til medarbejdernes faglige og personlige udvikling har været vigtige for os. Blandt andet er Beierholm flere gange blev kåret som en af Danmarks bedste arbejdspladser og ligger desuden i top i revisionsbranchens uvildige kundetilfredshedsundersøgelse.

Vi ser frem til, at vores gode samarbejde vil fortsætte, også under nyt firmanavn. Har du spørgsmål eller behov for yderligere oplysninger, er du altid meget velkommen til at kontakte os.

Udgivet 21/02/2024

Book møde

Efter et møde med dig, hvor vi lærer hinanden at kende og gennemgår din situation og ønsker, kan vi varetage os alt det praktiske.
Book et møde
Idégrundlaget for revisorvirksomheden
Døssing & Partnere er at drive en godkendt revisorvirksomhed, der leverer kvalitetsydelser til kunderne til konkurrencedygtige priser.

Kontakt

4824 7314
dossing@dossing.dk
Roskildevej 12A
3400 Hillerød
Google Maps
Døssing & Partnere © 2021
CVR.: 42491748