Ansøgning

Døssing & Partnere blev stiftet tilbage i 1916 og er siden vokset til at være et revisionshus med en bred vifte af erfaringer og ydelser.
Grundet vores mange år i branchen, er det en naturlighed at vi har et løbende rullende generationsskifte, dette selvfølgelig gældende lige fra Partnere, til revisioner og øvrige funktioner.

Vores titel som et godkendt revisionskontor, giver os tilladelsen til at underskrive årsregnskaber, samt udarbejde diverse revisorerklæringer til vores kunder. Ikke alle revisionskontorer i landet har opnået denne titel, da det kræver at mindst 1 revisor på kontoret, hos os er vi 11 revisorer, der har taget uddannelsen og prøven til at blive registreret revisor. Med titlen, kan vi også garantere professionelt og kvalitetssikret arbejde.

Godkendt revisor" er en beskyttet titel ligesom statsautoriseret revisor og registreret revisor (Kilde: FSR).

I vores nuværende omgivelser i Trollesminde Kontorpark i Hillerød råder vi i dag over ca. 1.200 m2 moderne kontorlokaler. Ligesom medarbejderantallet og kontoromgivelserne er blevet større med årene, er omfanget af vores arbejde også vokset. Vi reviderer således i dag mere end 850 aktie- og anpartsselskaber og udfører regnskabsmæssig og skattemæssig assistance for hen ved 1.700 mindre og mellemstore selvstændige erhvervsdrivende. Herudover yder vi også personlig rådgivning af hovedaktionæren.

Ønsker du at være en del af et stærkt team, med et godt sammenhold, frokostordning og flere årlige sociale arrangementer, er du velkommen til at sende en uopfordret ansøgning.

Vi ser frem til at høre fra dig.

Personlige oplysninger

 
 

Erhvervserfaring

 
 

Upload dokumenter

 
 

Stillingen

Book møde

Efter et møde med dig, hvor vi lærer hinanden at kende og gennemgår din situation og ønsker, kan vi varetage os alt det praktiske.
Book et møde
Døssing & Partnere © 2021
CVR.: 42491748