Torben Fritzbøger

Torben der kommer fra en søskendeflok på 6, er født i 1957 og opvokset på en landbrugsgård i Skibstrup, Nordsjælland og er i dag bosiddende i Hornbæk.

Fagligt jonglerer Torben mellem revision, rådgivning med yderligere specialer inden for landbrug, GDPR, fremtidsfuldmagter og er desuden Døssing & Partners interne økonomiansvarlige.

Man kan roligt kalde Torben for en ”rigtig” Døssinger. Han kom i lære hos Døssing & Partnere i 1978 og har uddannet sig til at bære titlen Godkendt Revisor og har siden 1992 været Partner i huset. Det lyder måske som Torben altid er på kontoret, hvilket han nyder, men en del fritidsinteresser, frivilligt arbejde er der også plads til.

Torben er altid i gang med at arrangere et eller andet privat, f.eks. har han stået for cykelarrangementer for 25-40 ryttere med mål i Paris og Prag, her blev der kørt 275.000,- kroner ind til Scleroseforeningen. Gået Nijmegenmarchen 5 gange, som er en 160 km lang march over fire dage og har været kasserer i flere klubber, bl.a. Hornbæk Golf, Helsingørs kongelige privilegerede Skydeskab, Idrætsforeninger  m.v.

Når han ikke har med økonomi og socialøkonomisk arbejde at gøre, cykler han minimum 2 gange om ugen, hvor én af turene altid er på 100+ km.

Internt er det også Torben der står for den årlige skovtur, julearrangementet, Banko og under Covid-19 var det også ham der havde ansvaret for en særligt oprettet kunde-hotline.

Privat er Torben gift med Lina og sammen har de 3 børn.

Idégrundlaget for revisorvirksomheden
Døssing & Partnere er at drive en godkendt revisorvirksomhed, der leverer kvalitetsydelser til kunderne til konkurrencedygtige priser.

Kontakt

4824 7314
dossing@dossing.dk
Roskildevej 12A
3400 Hillerød
Google Maps
Døssing & Partnere © 2021
CVR.: 42491748