Tino Jønsson

Vores vækst- & marketingansvarlige Tino Jønsson er født i 1967 i Helsingør og har altid været bosat i Nordsjælland. Han er manden der nyder at have mange bolde i luften, formår at gribe dem , drible videre og sætte nye aktiviteter i spil. Derfor er han manden der også har ansvaret for Iværksættercafé, Advisory Board, BestyrelsesNetværket m.v.

Tino er en rutineret mødeleder, med mere end 20 års erfarenhed som facilitator i advisory board, bestyrelser, erhvervsnetværk og større konferencer. Heraf den ærede titel som NetværksNinja.

Tino har nemt ved at sætte dagsordenen, sørge for tiden overholdes og sidst men ikke mindst sikre at deltagerne får et godt udbytte ved at deltage. Dette sker via en nysgerrig tilgang, hvor den enkelte altid har mulighed for at komme til orde uden agendaen skrider.

Efter Tino sluttede sin karriere i IRMA hvor han var i 7 år, har han i 10 år været sælgende salgsleder i et af Danmarks største og førende engros vinfirmaer, her tilegnede han sig stor viden inden for vin, som fortsat er lidt af en passion for ham. Efter vinbranchen har han været selvstændig i mere end 20 år og kender derved til både den selvstændige erhvervsdrivendes mindset, succeser og udfordringer – og kan ud for den viden, nemt navigere og give sparring til andre selvstændige.

Privat er Tino gift med Pernille som er UU-vejleder og sammen har de 3 børn, alle i alderen start-midt tyverne. I sin fritid spiller han Golf med et hcp på omkring 15. For det meste spiller han i Helsingør Golf Club, hvis han ikke er ude at spille golf til velgørende formål, f.eks. GolfRock hvor hele overskuddet går ubeskåret til BørneCancerFonden.

Foruden golf, vin og venner, nyder han også selskabet med familiens lille sort/hvide/brune hund Karla, en Cavalier King Charles Spaniel.

Idégrundlaget for revisorvirksomheden
Døssing & Partnere er at drive en godkendt revisorvirksomhed, der leverer kvalitetsydelser til kunderne til konkurrencedygtige priser.

Kontakt

4824 7314
dossing@dossing.dk
Roskildevej 12A
3400 Hillerød
Google Maps
Døssing & Partnere © 2021
CVR.: 42491748