Martin Bækgaard

Martin født i 1981, har sammen men sin bror og forældre boet til og med 10. klasse i Gilleleje. Herefter var han en smut forbi Holstebro, hvor han efter HH flyttede til Hillerød, sabbatåret kaldte…
Sabbatåret blev benyttet med arbejde ved kassen i en bank og i en fotoforretning, hvor han leverede skolefoto.

At være en engageret all-round revisor kan være hårdt når work/life balancen også skal gå op i en større enhed, men det lykkedes sammen med hans kone Mille og deres lille datter.
For at sikre den rette balance, er det vigtigt for Martin at arbejdet også giver mening og det gør det. Som han siger, er han revisionsmæssigt en generalist der stort set kan alt – dog stiger energien når han taler om det at hjælpe iværksættere – Det at følge en iværksætters drøm, til at blive rejse- og udmunde i succes, er særligt fascinerende.

Om Martin er en ægte Døssing, kan man roligt sige, han startede som trainee tilbage i 2003, blev udlært i 2005 hvorefter han sideløbende færdiggjorde hhv. HD & CMA. Januar 2019 blev han partner og nu juni 2024 blev han Statsautoriseret.

Rent privat har han altid haft nemt ved sport, bare det har noget med en bold at gøre. Nu går fritiden helst på cykel sammen med familien rundt i Fælledparken, på Amager Strandpark og ved Charlottenlund Fort.

Når cyklen er sat, er der også plads til god mad og vin, som gerne må være Brunelle eller Amarone der gerne nydes mens maden tilberedes, og er kammeraterne på besøg, skader det ikke.

Idégrundlaget for revisorvirksomheden
Døssing & Partnere er at drive en godkendt revisorvirksomhed, der leverer kvalitetsydelser til kunderne til konkurrencedygtige priser.

Kontakt

4824 7314
dossing@dossing.dk
Roskildevej 12A
3400 Hillerød
Google Maps
Døssing & Partnere © 2021
CVR.: 42491748