Martin Dueholm

Martin er født i 1974 og har de første 27 år af sit liv boet i trekantområdet, hvor han stort set altid har arbejdet, bortset fra når han spillede fodbold, som han var ret ferm til. Allerede som 11 årig havde han fritidsarbejde og har i sine unge år arbejdet som vareopfylder i en kiosk, haft avisrute, være i en skobutik samt arbejdet på en tankstation hvor han bl.a. har ekspederet Preben Elkjær og Borgmesteren, men det bedste af det hele var, at der var en videobutik tilknyttet, hvor man gratis kunne tage film med hjem som personalegode.

Erhvervsmæssigt er Martin den type Godkendt revisor, der er oprigtigt nysgerrig på sine kunder, medarbejdere og kolleger. Han elsker sit fag og motiveres af at hjælpe andre. Han er afslappet og sætter det at hjælpe, meget højt. Han er nærværende og behagelig at være sammen med, så det blev en naturligt valg for Døssing & Partnere at udnævne ham til partner tilbage i 2016.

I dag bor Martin i Lyngby og er ved at få bygge nyt hus i Bagsværd, som forventes færdigbygget ultimo 2020. Hvis han ikke skulle være revisor ville han gerne have et turiststed i Asien og gerne i Vietnam. Andre mennesker vil nok mene, at han også vil være en god og dygtig nærværende erhvervscoach.

Privat er det vigtigste at hygge med sine døtre, sin hustru Nina og sine 2 bonusdrenge, hvor han nyder samværet og glæden med forskellige former for spil og gerne brætspil.  

Martin er rolig, men for meget ro er ikke altid godt, der må gerne ske noget. Impulsive ting er godt og gerne når han kan overraske og glæde. F.eks. har han lejet en tandemcykel og inviteret sin hustru på tur i skoven og rundt søen og selvfølgelig medbringende picnickurv med det rette indhold.

Den korte beskrivelse af Martin er: Faglig dygtig, nysgerrig på mennesket og opgaven, hjælpsom og behagelig.

Idégrundlaget for revisorvirksomheden
Døssing & Partnere er at drive en godkendt revisorvirksomhed, der leverer kvalitetsydelser til kunderne til konkurrencedygtige priser.

Kontakt

4824 7314
[email protected]
Roskildevej 12A
3400 Hillerød
Google Maps
Døssing & Partnere © 2020
CVR.: 54879911 
X