Jeanette Vetlov

Jeanette født 1966, er en glad person som er ambitiøs, resultatorienteret, åben, eksekverende og sætter altid kunden i fokus med sit naturligt store hjælpe- & servicegen.

Jeanette blev ansat som elev hos Døssing og Partnere i 1986, og har siden været en aktiv del af virksomheden.

Oprindeligt kommer Jeanette fra Amager, med kernefamilie og én søster.
Som 15 årig flyttede familien til Rungsted, indtil hun som 19-årig rykkede ”teltpælene” op og drog hjemmefra sammen med sin mand Claus. Sammen bor de på et mindre landsted i Villingerød, Dronningmølle og har datteren Simone på 29 år.

I 1993 blev hun Godkendt revisor og i 2002 blev hun partner med specialer inden for revision, skat og rådgivning, andelsboliger, samt er Døssing & Partneres interne HR ansvarlig.
Her foruden er hun økonomiansvarlig i Skat & Råd, sidder med i Danske Banks erhvervsråd og er i redaktionsudvalget hos FSR.

Naturen, store vidder, hjemmedyrkede grøntsager, frugter, hjemmelavet snaps og andre gode kulinariske smagsoplevelser er hun ekspert i at lave, samtidigt med hun nyder at slappe af med sine silkehøns, hund og hest som hun plejer og passer- og nyder især en god tur i skoven på hesteryg..
Når tiden er til det og i ferier, står den på sejlads og helst i det Sydfynske Øhav, i Smålandsfarvandet og turen op gennem Göta kanalen er altid en fantastisk oplevelse.

Idégrundlaget for revisorvirksomheden
Døssing & Partnere er at drive en godkendt revisorvirksomhed, der leverer kvalitetsydelser til kunderne til konkurrencedygtige priser.

Kontakt

4824 7314
dossing@dossing.dk
Roskildevej 12A
3400 Hillerød
Google Maps
Døssing & Partnere © 2021
CVR.: 42491748