Henrik Følbæk

Henrik er fra en børneflok på fire drenge, født i Nødebo i 1964, opvokset i Hillerød hvor han fortsat er bosiddende. Forældrene drev et tømrer-snedkerfirma, hvor drengene fik muligheden for at udvikle deres skills på håndværkssiden.

Selv om Henrik har hænderne godt skruet på, valgte han efter EFG og HH at gå den finansielle vej. Først som elev, herefter regionschef med at opbygge en bank helt fra bunden, derefter centerdirektør og slutteligt blev han headhuntet som filialdirektør i et pengeinstitut i Hillerød, hvor han stoppede i 2017.
I dag rådgiver og hjælper han tidligere kunder inden for bestyrelsesarbejde, Rådgivning af ejerledere og CFO relaterede opgaver for virksomheder.

Henrik lærte gennem netværk Døssing & Partnere at kende, her bidrager han i dag med intern digitalisering og hjælper D&P samarbejdspartnere med effektivisering, CFO og digitalisering.

Privat er Henrik familiefar. Gift med Pia og sammen har de 4 børn og 1 barnebarn, som de meget gerne bruger tiden sammen med på deres 35 fods sejlbåd eller på den alpine skitur, som meget gerne må gå til Østrig.
Foruden ovennævnte er Henrik aktiv i Rotary, Hillerød Håndværker & Industriforening, formand i Ålholm idrætsforening, hvor han gennem mange år har sendt 2 dobbeltdækkere fyldt med glade og forventningsfuld børn, på fodbold-sommerlejr.

Hov, glemte vi at skrive at Henrik også har været tjener for Hendes Majestæt Dronning Margrethe, været skriver på Kongeskibet Dannebrog og serverede til Kronprins Frederiks 18 års fødselsdag.

Døssing & Partnere © 2021
CVR.: 42491748