Dennis Skovby

16 km fra Køge, nærmere betegnet i Tureby med ca. 800 indbyggere og hvor tankstationen var den eneste mulighed for at handle dagligvarer, kommer Dennis fra.
Han er opvokset med sine forældre og sin bror, hvor fokusområdet er det nære og hvor man altid samles over kødgryderne med den klassiske gryderet.

Efter 10. klasse som var en idrætslinje, har Dennis gået den lige vej med HHX, FSR revisionsuddannelse, HD, CMA og allerede som 27 årig startede han med SR uddannelsen og i 2020 blev han Statsautoriseret revisor.

Han elsker revisionsfaget, men endnu mere det han oplever her hos Døssing & Partnere, hvor fokusområdet er at passe på hinanden. Dette ment lige fra kolleger til omgangen med kunderne, hvor det ikke udelukkende er revision der udføres, men mindst lige så meget det at være nærværende, rådgivende og forretningsorienteret på kundernes vegne.

At kunne hjælpe SMV virksomheder og være en del af en moderne virksomhed med en flad organisationsstruktur hvor nærvær er i højsædet, gør Dennis stolt.

For at skabe bedre balance mellem fritid og arbejde, flyttede Dennis med sin hustru Cecilie og datter Ava til Farum, for på den måde at være tættere på Cecilies familie og have kortere transporttid til og fra arbejde.
Ava elsker aber og et af de første ord hun kunne sige, var abe. I alt har hun 3 bamseaber i sin seng og så er det lykkedes at overtale mor og far, så der faktisk findes mange aber rundt i huset.

Skal der sættes 3 ord på Dennis, vil det være: Kompetent, menneskelig og troværdig.

Idégrundlaget for revisorvirksomheden
Døssing & Partnere er at drive en godkendt revisorvirksomhed, der leverer kvalitetsydelser til kunderne til konkurrencedygtige priser.

Kontakt

4824 7314
dossing@dossing.dk
Roskildevej 12A
3400 Hillerød
Google Maps
Døssing & Partnere © 2021
CVR.: 42491748 
X