Carsten Bjørn Nielsen

Kært barn har mange navne og ved tidligere beskæftigelse var der 3 ansatte med navnet Carsten, derfor kalder mange ham nu Bjørn, men mindst lige så mange kalder ham Carsten eller Carsten Bjørn.

Uanset navn, så er han fra Maribo, født i 1958, hvor han var ud af en søskendeflok på 3. Hans mor var hjemmegående, faren var ansat på et konsulat, hvilket resulterede i at familien flyttede til Frankfurt am Main, hvor de boede i 5 år.

Efter hjemkomst til Danmark tog han sin studentereksamen på Frederiksborg Statsskole og derefter tog det fart fra Cand. Merc. til Statsautoriseret revisor uden pause via Ernst & Young og ikke mindst CBN REVISION; men siden 2015 har han været partner i Døssing & Partnere.

En ting er, at han er revisor, men ikke den type som kaldes den traditionelle type. Her finder du en revisor der er dyb, går 100% ind i samarbejdet og som han siger, har han kun én klient – og det er den der sidder overfor ham. Ligeledes er han også over for samarbejdspartnere, medarbejder og kontakten med andre mennesker generelt.

Sammen med sin hustru Conni, elsker han de årlige et-uges sommerferier med sine 2 børnebørn, hvor de har besøgt Danmarks skønne egnsdele. Dette har nu stået på i 10 år, så vil du vide lidt om Danmark, er du velkommen til at ringe.
Kigger vi udenlands, så er det New Zealand der trækker og gerne i en autocamper og ellers er det skoven, dybden og roen, der er værd at foretrække.

Når den ikke står på job og ferie, så benyttes tiden med squash, tennis og som der nævnes, har han et nedadgående handicap i golf…. Og når der virkeligt skal mærkes efter, så er det hyggen med de selvdyrkede valmuer i grøftekanten der tiltrækker en masse sommerfugle, hvor hver type, har sin blomst.

Et yndet ordsprog er:
Det er ikke det jeg ser i mit spejlbillede, men hvad mit spejlbillede ser i mig...

Idégrundlaget for revisorvirksomheden
Døssing & Partnere er at drive en godkendt revisorvirksomhed, der leverer kvalitetsydelser til kunderne til konkurrencedygtige priser.

Kontakt

4824 7314
dossing@dossing.dk
Roskildevej 12A
3400 Hillerød
Google Maps
Døssing & Partnere © 2021
CVR.: 42491748