Anders Nyberg

Anders er født en varm sommerdag i 1977. Er opvokset i Skævinge og har kun haft en lille afstikker til Gørløse i 5 år, for så at vende tilbage til Skævinge.

Som så mange andre revisorer er han introvert og genert, men du mærker det ikke. Gennem tiden har han trænet sig op i disciplinen at være åben, stille sig op i større forsamlingen og dele ud af sig selv og sin viden.
Han er en gudsbenået revisor der har hjertet med på arbejde, så tag ikke fejl af ham når han er åben, nysgerrig og spørger ind til hvordan du har det og hvilke drømme du har med din virksomhed. Han mener det, han ønsker vitterligt at passe på dig og hjælpe dig med at få dine drømme til at gå i opfyldelse, samtidig med de faglige kvalifikationer er i top.

Anders startede sin uddannelse i 1998 hos Døssing & Partnere og blev godkendt revisorer i 2007. Siden hen har han kvalificeret og arbejdet sig op til i dag at være partner, som han har været siden 2009.

Privat er Anders gift med Maria der arbejder på Hillerød Kommune som lønkonsulent og sammen har de sønnen Victor.

I sin fritid nyder han at afstresse med jagt, men når konkurrencegenet skal i spil, er han altid klar til en god golfmatch og gerne med et socialt islæt, hvor der gerne støttes op om velgørende formål.

Idégrundlaget for revisorvirksomheden
Døssing & Partnere er at drive en godkendt revisorvirksomhed, der leverer kvalitetsydelser til kunderne til konkurrencedygtige priser.

Kontakt

4824 7314
dossing@dossing.dk
Roskildevej 12A
3400 Hillerød
Google Maps
Døssing & Partnere © 2021
CVR.: 42491748