Køb og salg af virksomhed

Deltag den 16. november (Tilmelding påkrævet)

Det handler ikke kun om penge, når en virksomhed skal skifte hænder, vi tager også de menneskelige/personlige aspekter med i vores rådgivning. Hvis næste generation skal overtage, skal arvingerne tilgodeses på en måde, som alle kan være tjent med. 

Hos Døssing og Partnere har vi som revisorer stor erfaring med at rådgive i disse situationer – med henblik på at tilrettelægge en proces, der optimerer de skatter og afgifter, et generationsskifte eller virksomhedskøb/salg vil udløse.

Vi bidrager med oplæg til overtagelsesmodel, vi deltager ofte med rådgivning omkring udarbejdelse af en virksomhedspræsentation, selskabsstruktur, finansieringsforslag og kontakt til pengeinstitut, vi assisterer med udarbejdelse af budgetter samt er ofte med i processen omkring salg-/købsaftale og hele det formelle grundlag.  Som revisorer er vi naturlig part i en due diligence proces.

Vi samarbejder lokalt med advokater og banker, som sikrer, at vi i en proces kommer hele vejen rundt og opnår den bedste løsning for køber/sælger.

Gratis arrangement i Helsingør den 16. november fra kl. 13.30-18.00
Læs mere og tilmeld dig via nedenstående link:

Udgivet 10/10/2022

Book møde

Efter et møde med dig, hvor vi lærer hinanden at kende og gennemgår din situation og ønsker, kan vi varetage os alt det praktiske.
Book et møde
Idégrundlaget for revisorvirksomheden
Døssing & Partnere er at drive en godkendt revisorvirksomhed, der leverer kvalitetsydelser til kunderne til konkurrencedygtige priser.

Kontakt

4824 7314
dossing@dossing.dk
Roskildevej 12A
3400 Hillerød
Google Maps
Døssing & Partnere © 2021
CVR.: 42491748