Klar til persondataforordningen? Deltag i et af vores GRATIS morgenseminarer!

FÅ RÅD OG VEJLEDNING TIL HÅNDTERING AF PERSONDATA

GDPR, Persondataforordningen, Personbeskyttelsesforordningen… kært barn har mange navne. Du har sikkert allerede hørt om den europæiske lovgivning, der træder i kraft d. 25. maj 2018 og som påvirker alle i erhvervslivet. Men måske er du ikke helt kommet i gang med forberedelserne? Måske er du lidt i tvivl om hvor og hvordan, du skal sætte ind?

Vi har inviteret Carl Gustaf Jespersen, Advokat (H) og partner fra August Jørgensen Advokater til at komme og dele ud af sin viden og hjælpe med at klæde os på til forberedelserne af GDPR.

Carl Gustav vil orientere om Databeskyttelsesforordningens regler omkring indsamling og opbevaring af personfølsomme oplysninger, herunder hvorledes virksomheden skal agere ved henvendelser eller klager fra registrerede personer, samt hvordan virksomhedens ledelse skal agere i tilfælde af læk af personfølsomme oplysninger.

Morgenseminaret henvender sig til alle erhvervsdrivende virksomheder; personlige såvel som kapitalselskaber. 

Pris: Gratis

Tid: Fredag d. 13. april 2018 kl. 8.00-10.00 (**FULDT BOOKET**)   

        Tirsdag d. 24. april kl. 8.00-10.00

Sted: Døssing & Partnere, Roskildevej 12A, 3400 Hillerød

Tilmelding til: persondata@dossing.dk

Bemærk: Vi tildeler pladserne efter først-til-mølle princippet og tilmelding er derfor nødvendig. Begrænset antal pladser. 

Hvis du mod forventning bliver forhindret i at deltage, efter du har tilmeldt dig, beder vi dig venligst melde afbud til persondata@dossing.dk, så en anden kan få glæde af din plads.

Udgivet 05/04/2018

Book møde

Efter et møde med dig, hvor vi lærer hinanden at kende og gennemgår din situation og ønsker, kan vi varetage os alt det praktiske.
Book et møde
Døssing & Partnere © 2021
CVR.: 42491748