Jobopslag

Statsautoriseret revisor

Har du partnerpotentiale og lyst til at være med i den fortsatte udvikling, af et moderne revisionskontor i vækstbyen Hillerød.

Hos Døssing & Partnere lægger vi stor vægt på det menneskelige aspekt i ethvert samarbejde, hvad end det gælder vort samarbejde med kunder eller kollegaer imellem.

Vi er et moderne revisions- og rådgivningshus, som bygger på et fundament af mere end 100 års erfaring, med en høj faglighed.
I dag er vi ca. 55 dygtige og engagerede medarbejdere, registrerede og statsautoriseret revisorer, der er med til at sætte dagsorden for det høje faglige ambitionsniveau og kollegiale sammenhold.

Vi lægger stor energi i vores arbejde, med respekt for det hele liv, som betyder, der også er plads til familielivet. Det tror vi på, giver de bedste resultater på lang sigt.

Som partner vil du indgå i en gruppe med 12-15 medarbejdere/kolleger, med egne faste kunder som rådgiver og sparringspartner. Du vil være ansvarlig for, at kundens regnskab er i orden og yde nærværende og værdiskabende rådgivning.

Vi er medlemmer af FSR Danske revisorer og bruger vores medlemskab til såvel kvalitetssikring som uddannelse.

Område:
I vores nuværende omgivelser i Trollesminde Kontorpark, Hillerød, råder vi i dag over 1600 m2 moderne lyse kontorlokaler med en god beliggenhed.

IT:
Vi benytter CaseWare, AuditPlus, Office 365 m.fl.

Dine opgaver
Revision, review og assistance af selskabsregnskaber
Udarbejdelse af personlige regnskaber
Skattemæssige opgørelser selskaber og personlige virksomheder
Bogføringsmæssig og regnskabsmæssig assistance
Løbende rådgivning af egen kundeportefølje
Direkte kundekontakt
Kompetencer
Statsautoriseret revisor, du trives med SMV-segmentet og med den nære kundekontakt, hvor du virkelig har mulighed for at gøre en forskel.
Klar til at tage mere ansvar med udgangspunkt i en god faglighed og etik.
Blevet færdig med din SR eksamen indenfor de senere år og måske sidder i en stilling i et større revisionsfirma.
Ambitiøs og har lyst til at gå skridtet videre og blive en del af ledelsen og den strategiske udvikling som økonomisk partner hos Døssing & Partnere.
I øjenhøjde med dine kunder, og er som leder inspirerende for dine medarbejdere, du kan se mulighederne i at blive en del af den fremtidige udvikling af et veletableret og solidt revisionsfirma.
Vi tilbyder
En uformel og åben kultur, med plads til at høre din mening og hvor der er kort afstand fra beslutning til handling. Hos os er der fokus på det balancerede arbejdsliv for såvel medarbejdere som ledere.
Mulighed for at blive økonomisk partner efter en kortere ”gensidig prøvetid”.
Ledelse og deltage i ledelsen af en spændende virksomhed.
Ansvar for faglige interesseområder eller specialer.
Ansættelse snarest.
God løn efter kvalifikationer.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte

Michael Nielsen
Direktør, partner

Telefon 48227527
Mobil nr. 20125448

 


Gå til ansøgning
Idégrundlaget for revisorvirksomheden
Døssing & Partnere er at drive en godkendt revisorvirksomhed, der leverer kvalitetsydelser til kunderne til konkurrencedygtige priser.

Kontakt

4824 7314
[email protected]
Roskildevej 12A
3400 Hillerød
Google Maps
Døssing & Partnere © 2020
CVR.: 54879911 
X