Jobopslag

Statsautoriseret revisor

Har du partnerpotentiale og lyst til at være med i den fortsatte udvikling af et moderne revisionskontor i vækstbyen Hillerød

Søger du nye udfordringer, har ambitioner og talent, og samtidig er klar til at tage mere ansvar - så hører vi gerne fra dig.

Som statsautoriseret revisor i Døssing & Partnere er du i øjenhøjde med dine kunder og brænder for at gøre en forskel. Du trives med SMV-segmentet og med den nære kundekontakt. 

Du er klar til at tage mere ansvar med udgangspunkt i høj faglighed og etik. Du er ambitiøs og engageret - og har lyst til at gå skridtet videre og blive en del af ledelsen og den strategiske udvikling hos Døssing & Partnere.

Du er måske allerede leder – og har evnen til at se den enkeltes styrker, at motivere og sætte tydelige og klare mål. Din måde at kommunikere på understreger, at du besidder stor integritet og har forståelse for, at vi er forskellige som mennesker. 

Vi tilbyder
En uformel og åben kultur, med højt til loftet, og hvor vejen fra beslutning til handling er kort.
Fokus på et arbejdsliv i balance for såvel medarbejdere som ledere
Mulighed for at blive økonomisk partner efter en kortere ”gensidig prøvetid”.
Ledelse og deltage i ledelsen af en spændende virksomhed.
Ansvar for faglige interesseområder eller specialer.
God løn efter kvalifikationer.
Ansættelse snarest.
Du er
Du er statsautoriseret revisor.
Du trives med SMV-segmentet og med den nære kundekontakt. Du er i øjenhøjde med dine kunder og brænder for at gøre en forskel.
Du er klar til at tage mere ansvar med udgangspunkt i høj faglighed og etik.
Du er ambitiøs og engageret - og har lyst til at gå skridtet videre og blive en del af ledelsen og den strategiske udvikling hos Døssing & Partnere.
Du er måske allerede leder – og har evnen til at se den enkeltes styrker, at motivere og sætte tydelige og klare mål. Din måde at kommunikere på understreger, at du besidder stor integritet og har forståelse for, at vi er forskellige som mennesker.
Du kan se mulighederne i at blive en del af den fremtidige udvikling af et veletableret og solidt revisionsfirma.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte:

Michael Nielsen, direktør/partner på telefon 20125448/ mail: mni@dossing.dk eller

Anders Nyberg, partner på telefon 26718585/ mail: any@dossing.dk


Om Os

Hos Døssing & Partnere lægger vi stor vægt på det menneskelige aspekt i ethvert samarbejde, hvad end det gælder vores samarbejde med kunder eller kollegaer imellem.

Vi er et moderne revisions- og rådgivningshus, som bygger på et fundament af mere end 100 års erfaring, med en høj faglighed.

I dag er vi 53 dygtige og engagerede medarbejdere og registrerede revisorer, der er med til at sætte dagsorden for det høje faglige ambitionsniveau og kollegiale sammenhold.

Vi lægger stor energi i vores arbejde, med respekt for det hele liv, som betyder, der også er plads til familielivet. Det tror vi på, giver de bedste resultater på lang sigt.

Vi er medlemmer af FSR Danske revisorer og bruger vores medlemskab til såvel kvalitetssikring som uddannelse.

Område:
I vores nuværende omgivelser i Trollesminde Kontorpark, Hillerød, råder vi i dag over 1600 m2 moderne lyse kontorlokaler med en god beliggenhed.

IT:
Vi benytter CaseWare, AuditPlus, Office 365 m.fl.

Gå til ansøgning
Idégrundlaget for revisorvirksomheden
Døssing & Partnere er at drive en godkendt revisorvirksomhed, der leverer kvalitetsydelser til kunderne til konkurrencedygtige priser.

Kontakt

4824 7314
dossing@dossing.dk
Roskildevej 12A
3400 Hillerød
Google Maps
Døssing & Partnere © 2021
CVR.: 42491748