GDPR

Har du styr på din lovpligtige GDPR

General Data Protection Regulation er med andre ord databeskyttelsesloven (også kendt som persondataforordningen)

Den er vedtaget af EU og trådte i kraft d. 25. maj 2018 og har det primære formål at styrke databeskyttelsen for at sikre enkeltpersoners kontrol over deres persondata.

Lovkravet gælder alle virksomheder og organisationer, der behandler persondata om EU borgere. Alle behandler personoplysninger i større eller mindre omfang og derfor er det vigtigt, at man som virksomhed / organisation sikrer sig, at man har indført både de tekniske og organisatoriske foranstaltninger, som er nødvendige i relation til behandling af personoplysninger.

Virksomheder skal stramme op

Myndigheder, organisationer og virksomheder, som indsamler personlige oplysninger, skal fra 25. maj 2018 rette sig efter den nye lov.

For eksempel skal visse virksomheder, der indsamler personlige oplysninger, bygge databeskyttelse ind i deres it-løsning.

Nogle virksomheder skal også ansætte en ”databeskyttelsesrådgiver”, der skal stå for, at virksomheden indsamler og behandler private oplysninger korrekt efter den nye lov.

Har du ikke tid og overskud til at ansætte en sådanne medarbejder, kan du modtage hjælp og sparring til din GDPR, kontakt vores GDPR-ansvarlige Torben Fritzbøger.

Datatilsynet fører kontrol med virksomheder og myndigheder for at sikre, at de lever op til de nye regler. Gør de ikke det, kan der gives bøder.


Book møde

Efter et møde med dig, hvor vi lærer hinanden at kende og gennemgår din situation og ønsker, kan vi varetage os alt det praktiske.
Book et møde
Idégrundlaget for revisorvirksomheden
Døssing & Partnere er at drive en godkendt revisorvirksomhed, der leverer kvalitetsydelser til kunderne til konkurrencedygtige priser.

Kontakt

4824 7314
[email protected]
Roskildevej 12A
3400 Hillerød
Google Maps
Døssing & Partnere © 2020
CVR.: 54879911 
X