Erhvervskonference 2021

Fredag den 27. august afholdt Døssing & Partnere en erhvervskonference med mere end 100 deltagere på Royal Stage i Hillerød.
Formålet var at samle engagerede virksomhedsledere og politikere med embedsværk, til en konference hvor vi gennem aktuelle oplæg og gruppearbejde lærte hinanden bedre at kende, for herefter at tage afsæt til at hele Nordsjælland bliver mere fremtrædende på danmarkskortet.

Konferencen gik godt og efterfølgende er mailen du kan se under videoen, udsendt til samtlige deltagere.

Såfremt du måtte have interesse i at "samle Nordsjælland" eller deltage i tilsvarende konferencer, er du velkommen til at kontakte Tino Jønsson, konferenceansvarlig på mail: tjo@dossing.dk

Kære alle,

Et forsinket, men ikke mindre tak for sidst.
Det var en fornøjelse at se og mærke det engagement og den energi der var under Nordsjællands erhvervskonference tilbage i august.

For ikke at forstyrre unødvendigt i fremtiden, vil vi gerne sikre, at du ønsker at høre nærmere om udviklingen i hele Nordsjælland/ Vi samler Nordsjælland, hvis ikke, skal du blot besvare denne mail med et nej tak og jeg fjerner dig fra listen.

I forlængelse af konferencen har jeg haft opfølgningsmøde med Anders og Michael(cc) og vi er kommet frem til, at det er en meget stor opgave at gribe alene, hvorfor vi vil høre om der er nogen der er interesseret i at deltage i et møde, for at planlægge det eventuelle videre forløb mod et endnu bedre sammenhold på tværs af kommuner og erhverv i Nordsjælland?

Hvis ja, besvar venligst denne mail og jeg vender retur.

Hvis du fortsat er interesseret i at høre nærmere, men ikke ønsker at deltage i et møde om det videre forløb, behøver du ikke at besvare denne mail – du vil høre nærmere når der er noget mere konkret.

Tak for din tid – og endnu engang, tak for dit engagement.

Nordsjællands erhvervskonference

27. august 2021

Døssing & Partnere © 2021
Alle priser er ekskl. moms
CVR.: 42491748 
X