Deltag i praktisk GDPR workshop

Deltag i praktisk GDPR workshop

Vi oplevede stor tilslutning til de gå-hjem-møder, vi afholdt om GDPR i samarbejde med August Jørgensen Advokater her i foråret. I forbindelse med dette udtrykte flere af vores deltagere behov for hjælp til praktisk håndtering af de nødvendige forberedelser.

Vi har derfor besluttet at afholde en workshop i samarbejde med Data Protection Service, Rådgivning i EU’s Persondataforordning og Datasikkerhed.

Workshoppen giver dig et overblik over principperne i persondataforordningen og de vil gennemgå praktiske øvelser. Du får mulighed for at arbejde med egne dokumenter og den dokumentation, som din virksomhed skal udarbejde for at opfylde persondataforordningens krav. DP Service benytter anerkendte metoder, der systematisk gør virksomheden compliant.

 

Følgende gennemgås på workshoppen:

  • Generelt overblik over persondataforordningens grundlæggende principper (formål, lovlig behandling samt rettigheder).
  • Hvordan spotter du ”kundernes” persondata?
  • Hvad skal du dokumentere?
  • Hvad skal jeg fortælle mine nye/gamle kunder?
  • Hvordan håndterer du persondata på medarbejderne?
  • Eksempler på hvilke dokumenter, herunder politikker I har behov for at udarbejde, samt hvor I kan finde hjælp og hvad I skal bruge?
  • Databehandleraftaler – hvem skal der laves aftaler med og hvorfor, hvordan gør I?
  • Hvordan laver I en risikovurdering?
  • Hvad gør I, hvis der sker databrud?
  • Til sidst udarbejder I selv en handlingsplan der viser, hvad I skal lave for at blive compliant med persondataforordningen.

 

Efter workshoppen har du viden om:

  • Hvilke aktiviteter I skal lave for at blive compliant med persondataforordningen.
  • Hvordan I gennemgår jeres procedurer samt hvilke dokumenter I har behov for at udarbejde.
  • I ser forskellige databehandlingsaftaler.
  • Hvordan udarbejder I en privatlivspolitik og samtykkeerklæring.
  • Hvad mangler I for at komme i mål.
  • Samlet dokumentationsmappe til brug for Datatilsynet.

 

Praktisk information:

Tid: Torsdag 14. Juni kl. 9.00 – 12.00. Der vil være morgenmad fra kl. 8.30.

Sted: Krakasvej 17, 3400 Hillerød

Pris: DKK 1.495,- ex moms

Tilmelding til: mdu@dossing.dk